Over ons

ONS VERHAAL

Met A Sense of Love ontsnap je aan de drukte van het dagelijks leven en omhul je jezelf in warmte, zachtheid en gemak. Onze naam verklapt het al. Bij A Sense of Love vinden wij dat de stoffen die je draagt prettig moeten aanvoelen op je huid. Een gevoel zo prettig, dat je liefde voelt. Wij geloven dan ook dat comfort en stijl makkelijk hand in hand kunnen gaan. Daarom bieden wij stijlvolle nachtkleding, badjassen en loungewear van de hoogste kwaliteit. Van de laatste trends tot tijdloze designs.. pure comfort is wat je zal vinden in onze webshop.  Voor iedereen.

WIE WIJ ZIJN

A Sense of Love is gepassioneerd over het samenbrengen van comfort, luxe en stijl. Onze missie is dan ook dat onze klanten zich comfortabel en mooi voelen in hun momenten van ontspanning. Je brengt namelijk een groot gedeelte van je vrije tijd door in loungekleding, pyjama’s en badjassen. De juiste kleding kan een positive impact hebben op hoe je je voelt. Daarom is het belangrijk dat de stoffen die je vaak draagt van goede kwaliteit zijn. Zodat je het gevoel van liefde krijgt zodra je de kleding aantrekt. Dat gevoel van liefde vertaalt zich naar 

A Sense of Love

Voor mensen die houden van comfort.

Badjas Samantha

WAAR WIJ VOOR STAAN

A Sense of Love biedt kleding aan van hoge kwaliteit. Wij kiezen onze artikelen zorgvuldig en letten op de stoffen waar de producten van zijn gemaakt.

A Sense of Love streeft naar blije klanten. Wij doen er alles om onze klanten tevreden te houden. Valt een artikel tegen? Dan zorgen wij er voor dat er een oplossing komt die onze klanten weer tevreden stelt.

A Sense of Love wil dat iedereen kan genieten van stijlvolle, luxe en kwalitatieve vrijetijdskleding. Daarom doen wij ons best om een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, met een grote variatie in maten.

Andere kochten ook

15% korting

Schrijf je in en ontvang 15% korting over je totale bedrag van je volgende bestelling.